persoonlijke begeleiding fitness

Wil jij een fit en krachtig lijf? Maak kennis met Holistisch Trainen!

Het geheim voor het creëren van een fit en krachtig lijf? De juiste training, de juiste voeding, voldoende ontspanning én mentale kracht. Natuurlijk kun je proberen dit op eigen houtje te bereiken, maar in de praktijk blijkt dat je je doelen veel sneller behaalt als je daarbij intensief wordt begeleidt. In 2014 ben ik samen met mijn vriendin een Holistic Gym gestart. Een inspirerende trainingslocatie waar je kunt sporten met hoofd, hart & ziel. In onze holistic gym combineren we Westerse met Oosterse technieken en begeleiden we je naast het fysieke niveau, ook op mentaal en emotioneel niveau. De beste resultaten bereik je met een holistische aanpak. Onze klantervaringen bewijzen dat dit de meest effectieve trainingsmethode is voor het creëren van een fit en krachtig lijf.

Waarom ga je aan de slag met een personal trainer in Haarlem?

In onze Holistic Gym worden de lessen altijd gegeven door een ervaren personal trainer & holistich coach; een gecertificeerd specialist op het gebied van sport, beweging én mindset. Hij of zij beschikt over uitgebreide kennis over de werking van het lichaam, is een coach in het creëren van balans tussen het fysieke, emotionele en mentale aspect en is tevens voedingsdeskundige. We wisselen intensieve lessen, gericht op kracht en conditie, af met voldoende ontspanning door middel van yoga, massages én zen sessies. Onze Holistic Gym is kleinschaliger en veel persoonlijker dan een reguliere sportschool. Daardoor zijn we flexibeler, kunnen we snel schakelen en maken we een plan op maat. Daarnaast geloven wij niet in het werken met contracten. Wij binden mensen met onze holistische aanpak. Dat is het voordeel van de kleinschaligheid, de expertise en de hoge standaard voor de service die wij verlenen aan iedereen die voor ons kiest.

De holistische aanpak  bij Train2release personal training in Haarlem

Wat Train2release uniek maakt? Door kleinschalig te blijven werken we op grote schaal aan jouw gezondheid. Daarnaast kijken we verder dan het fysieke aspect. Uiteraard is training en voeding belangrijk, maar de grootste winst in het behalen van je doelstelling ligt wat ons betreft op het mentale en emotionele vlak. Als het daar niet goed zit, dan is het lastig je doelstelling te bereiken en behouden. Vaak hebben lichamelijke problemen of uitdagingen te maken met mentale blokkades of problemen, en andersom werkt dit exact hetzelfde. Wanneer je bijvoorbeeld veel stress hebt en daardoor slecht slaapt, ondervind je lichamelijke problemen. Het resulteert in een lagere conditie, minder daadkracht om grenzen op te zoeken, minder motivatie en uithoudingsvermogen, snel afhaken. Uiteindelijk vertelt ons dit veel over jouw gevoel van eigenwaarde. Vind jij het jezelf waard om goed voor jezelf te zorgen? Of geef je snel op? Het doorbreken van mentale blokkades én het creëren van de juiste denkwijze is dus essentieel om doelen te bereiken.

Onze klanten hebben vaak al zoveel verschillende dingen uitgeprobeerd, maar geven aan zich bij ons écht gezien te voelen. We vinden het belangrijk dat de klant zich thuis voelt en hebben daarom een plek gecreëerd in Haarlem die huiselijk en warm aanvoelt. Werken aan je gezondheid in een sfeervolle en natuurlijke omgeving heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Al met al is het grote voordeel van personal training bij Train2release dat je alles onder één dak vindt. Bovendien is de kans dat jij jouw resultaat behaalt, vanwege onze holistische aanpak, vele malen groter dan wanneer je aan de slag zou gaan bij een reguliere sportschool.

Ga jij aan de slag met personal training in Haarlem?

Wil jij je doelstellingen bereiken en wil je zeker weten dat je daarvoor alles krijgt wat je nodig hebt? Dan kies je voor personal training bij Train2release in Haarlem. De holistische, complete aanpak aangepast naar jouw eigen situatie is de beste start van jouw trainingen. Kies je voor een proefles, boek je direct een intakegesprek of wil je direct aan de slag met ons holistisch trainen kennismakingspakket? Heb je vragen, dan neem je gewoon contact met ons op zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen.


Wil jij kennismaken met onze aanpak? In oktober starten we met ons Holistisch Trainen Kennismakingspakket:

Het Holistisch Trainen kennismakingspakket geeft jouw alle tools om een gezonde(re) leefstijl te implementeren. We combineren small group training met personal training, yoga & mindfulness en lessen m.b.t gedragsverandering, hormonen, bioritme etc. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit bericht