Blog-1

Train2release: Van ultieme ontspanning tot intensieve krachttraining in privé groepjes

Wij brengen mensen in verbinding door middel van sport, yoga, gezond en lekker eten, lezingen en workshops over bewustwording. Spreekt dit jou aan? Kom een weekje de sfeer proeven en beleven.

Ik wil een try out week!

Wij snappen als geen ander dat werken aan je gezondheid ook kwetsbaar kan zijn. Daarom hebben we met onze private gym een plek gecreëerd waar je hartelijk en warm wordt ontvangen. Jezelf kunnen zijn en plezier beleven; door onze persoonlijke benadering is daar geen ontsnappen aan 😉

Train2Release kiest bewust voor het werken in kleine groepjes. We begeleiden jou van A tot Z in jouw persoonlijke proces naar een healthy lifestyle. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in privé groepen. Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag.

Train2Release staat voor onze persoonlijke levenswijze. Wij geloven dat alles met elkaar in verbinding is. In staat zijn om dit zelf te kunnen voelen en ervaren kan alleen door met jezelf in verbinding te zijn. In verbinding zijn met wie jij in essentie bent, voelen wat je energie geeft en ontdekken wat jouw persoonlijke passies zijn. Possitive attitude, that’s LIFE! Dat is een heerlijk gevoel, je bent de regisseur van jouw eigen leven. Je hebt écht de vrijheid om het in te kleuren zoals jij dat wilt. Wij zeggen ook wel; het is yin en yang in verbinding brengen. De rust van Yin en de explosiviteit van Yang. Die balans daartussen is waar je naar wilt streven; innerlijke rust, fun, flow en energie.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Je bent dan ook van harte welkom in onze studio.

Warme groet,
Faziel en Vanessa

Deel dit bericht