Home >

Persoonlijk op het gebied van training, voeding en vitaliteit.

Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland door Dutch Fitness Awards.

Bij Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

In onze personal gym kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen. Ook kun je bij ons terecht voor holistische ontspanningsmassages én maak je je eigen healthy juices in onze smoothiebar.

Je kunt ons ook wel zien als een 2e thuisbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Ons aanbod, het interieur van de gym én de manier waarop wij jou begeleiden is daar dan ook volledig op afgestemd. Persoonlijke aandacht staat bij ons echt met stip op nummer 1.

We begeleiden jou van A tot Z in jouw persoonlijke proces naar een healthy lifestyle. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in privé groepen.

Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag.
We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Je bent dan ook van harte welkom in onze studio.

"Een gezonde geest in een gezond lichaam, kortom een gezonde happy lifestyle."

Faziel Khodabaks

Personal trainer en Mental coach

Als één van de meest gewaardeerde en succesvolle personal trainers is Faziel al ruim 15 jaar specialist op het gebied van sport, voeding en changing lifestyle. Begonnen met kracht- en vechtsport, raakte Faziel steeds meer getriggerd door de positieve effecten van sport op de mentale gesteldheid van de mens. Hij ontwikkelde zich tot personal trainer en specialiseerde zich op het gebied van obesitas, krachtsport, conditietraining en sportspecifiek trainen. Door zijn jarenlange ervaring in de sportbranche, weet hij precies wat wél en niet werkt in het bereiken van fysieke en mentale doelstellingen.

Het belang van mentale kracht
Het bereiken van doelstellingen is waar Faziel bekend om staat bij zijn klanten. Zij hadden in de eerste instantie alleen een fysieke doelstelling, die zij na jarenlang proberen maar niet wisten te behalen. Stuk voor stuk hadden zij (onbewust) in meer of mindere mate ook te maken met faalangst, een negatief zelfbeeld, of hoge werkdruk. We zijn ons hier vaak blijkbaar niet, of veel te laat, van bewust. Faziel weet als geen ander welke negatieve effecten mentale blokkades op termijn voor invloed kunnen hebben op jouw lijf. Het gaat om het creëren van een gezondere lifestyle en dat gaat veel verder dan fysieke training alleen. Hij gelooft dat mentale kracht van grotere waarde is dan vaak wordt gedacht. Personal trainers richten zich meestal voor 80% op training en 20% op mentale aspecten. Faziel vindt dit achterhaald. Hoe groter de mentale kracht, hoe groter de kans dat fysieke doelstellingen worden behaald!

Wat kan ik voor jou betekenen?
Faziel staat garant voor service en kwaliteit. Zijn krachtige en positieve persoonlijkheid maakt van hem een natuurlijke motivator, een inspirator die zonder twijfel het beste in jou naar boven weet te halen. Hij luistert, inspireert en weet feilloos aan te voelen waar de knelpunten liggen. Persoonlijke aandacht staat bij hem voorop en dat gaat hand in hand met het bereiken van resultaat.

Zijn visie? “Every body spirit and mind matters. Het gaat erom dat jij het jezelf gunt om jouw doelen waar te maken en de persoon te worden die jij wilt zijn.

Wat is onze werkwijze?

Relax

Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook voorop. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een kleinschalige sportschool. 

Je zult direct merken dat het contact (met zowel trainers als medesporters) veel persoonlijker en intensiever is dan je wellicht gewend bent van een sportschool. In een kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen en kiezen we samen het pakket dat het beste bij jou past.

Soort begeleiding

Je kunt bij ons zowel 1 op 1, als in kleine groepen van maximum 10 deelnemers lessen volgen. Je kunt dit ook perfect combineren. Werk je graag privé aan jouw doelstelling, of ervaar je liever de vibe van sporten in een groep? Alle combinaties zijn mogelijk. Wij maken van sporten geen opdracht, maar een feel good vibe! Éen zaak staat vast, wij geven jou steeds onze volledige aandacht. Wij gaan voor een intensieve samenwerking waarin jouw persoonlijke groei centraal staat.