Train2Release, voor next level personal training in Aerdenhout

Personal trainer Aerdenhout gezocht? Dan zit je hier goed! Wij snappen als geen ander hoe hoog de drempel kan zijn om weer die gang naar de sportschool te maken. Toch is beweging erg belangrijk voor een vitaal leven. Train je bij Personal trainer Aerdenhout Train2release dan kom je er al snel achter dat sporten helemaal niet als een verplichting hoeft te voelen. Na een training onder begeleiding van onze personal trainer in Aerdenhout zal je geen training meer willen missen.  Train2release is benoemd tot beste personal trainer van onze provincie Noord-Holland.

Persoonlijke aandacht voor lichaam en geest

Je bent pas echt fit wanneer zowel lichaam en geest in gezonde balans zijn. Daarom schenkt onze personal trainer in Aerdenhout niet alleen aandacht aan leuke en opzwepende oefeningen die geheel passen bij je niveau, maar ook aan voeding en vitaliteit. Een gezonde levensstijl is waar onze prioriteit ligt.  Train2release is benoemd tot beste personal trainer van onze provincie Noord-Holland.

Aanmelden bij Personal trainer Aerdenhout​

Ben je klaar om te werken aan een vitaler leven, meld je dan snel aan voor personal training bij Personal trainer Aerdenhout. We starten met een kennismakingsgesprek waar we graag meer horen over je doelen. Uiteindelijk kiezen we samen het meest geschikte pakket en kunnen we starten met de training. Voor vragen en/of aanmelden kun je ons bereiken op het nummer 06-24 99 22 25 of via mail: info@train2release.nl.​

Personal trainer Aerdenhout - personal fitness coach Haarlem

Laagdrempelige personal training in Aerdenhout

Kies je voor Personal trainer Aerdenhout Train2release als je personal trainer in Aerdenhout dan maakt het niet uit of je nooit eerder hebt gesport of dat je juist al ontzettend fit bent. Onze personal trainer weet handig in te spelen op ieder niveau. We vinden laagdrempeligheid erg belangrijk omdat wij van mening zijn dat sporten en een gezonde levensstijl voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn.

Daarom is onze personal training uitdagend, afwisselend, leuk en geheel passend op je eigen niveau. Onze personal trainer zal er altijd voor waken dat de oefeningen correct worden uitgevoerd om het risico op blessures te reduceren. Personal trainer Aerdenhout Train2release is benoemd tot beste personal trainer van onze provincie Noord-Holland.

Personal Training & Vitaliteitscoaching

Train in een persoonlijke setting bij één van de meest unieke trainingslocatie. Wij hebben een eigen gym waar jij je meteen thuis zal voelen, omdat onze werkwijze veel persoonlijker is dan bij een doorsnee sportschool.

Bij Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

In onze personal gym kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen. Ook kun je bij ons terecht voor holistische ontspanningsmassages én maak je je eigen healthy juices in onze smoothiebar.