Personal trainer Overveen

Personal trainer Overveen nodig?  Zou je wat vaker willen sporten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Heb je persoonlijke handvatten en tips nodig om te beginnen? Of juist om door te gaan? Dan ben je bij Personal trainer Overveen Train2release aan het juiste adres. Bij ons krijg je een Personal trainer Overveen die je stimuleert, adviseert en instructies geeft.

Train2release is benoemd tot beste personal trainer van Noord-Holland.

Topkwaliteit

Personal trainer Overveen Train2release is verkozen tot de beste personal trainer van Haarlem en staat daarmee in de top 10 beste personal trainers van Nederland. Naast Haarlem kun je ook terecht bij een Personal trainer in Overveen, Heemstede en Bloemendaal. Train2release heeft laagdrempelige totaalpakketten die voor iedereen bereikbaar zijn.

Personal trainer Overveen​

Wij merken dat veel mensen een blokkade hebben om te beginnen met sporten. Ze weten niet waar ze moeten beginnen. Ze zijn bang om zich te bezeren of om overbelast te raken. Een personal trainer in Overveen kan daar enorm bij helpen. Hij/zij adviseert welke oefeningen het beste voor jouw lichaam geschikt zijn. Ook heeft hij/zij veel kennis op het gebied van sportiviteit, zodat je veel afwisseling hebt in je oefeningen. Denk bijvoorbeeld aan Insanity Training, Bootcamp Small Group Training, Functioneel Fitness, Crossfit en H.I.T. (High Intensity Training). Bij ons is het ook mogelijk om met een Personal Trainer in Overveen buiten activiteiten te doen. Zo zit je niet opgesloten in een sportschool, maar krijg je gelijk wat frisse lucht binnen! Ook denkt een trainer mee met je voedingswaarden, om je lichaam ook qua voeding op de juiste peil te houden.​

Personal trainer Overveen​

Een overbodige luxe?

Elk lichaam heeft beweging nodig, om in goede conditie te blijven. Je lichaam mag best wel wat aandacht krijgen, want het bepaalt een groot deel van je vitaliteit. Aandacht geven aan je lichaam, is aandacht geven aan jezelf. Jij verdient die aandacht, om jezelf te waarderen. Een personal trainer in Overveen kan je helpen om de goede balans te vinden. Heb je vragen over de personal trainer Overveen of wil je eens komen uitproberen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 06-24 99 22 25 of via mail: info@train2release.nl.

Personal Training & Vitaliteitscoaching

Train in een persoonlijke setting bij één van de meest unieke trainingslocatie. Wij hebben een eigen gym waar jij je meteen thuis zal voelen, omdat onze werkwijze veel persoonlijker is dan bij een doorsnee sportschool.

Bij Personal training Overveen Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

In onze personal gym kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen. Ook kun je bij ons terecht voor holistische ontspanningsmassages én maak je je eigen healthy juices in onze smoothiebar.

We begeleiden jou van A tot Z in jouw persoonlijke proces naar een healthy lifestyle. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in privé groepen.

Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag.
We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Je bent dan ook van harte welkom in onze studio.