Personal training Haarlem

Personal training Haarlem gezocht? Ben je op zoek naar een personal trainer in Haarlem? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proeftraining bij Train2Release. Onze Trainer Faziel Khodabaks is verkozen tot de beste Personal Trainer Van Haarlem en omgeving en valt daarmee in de top 10 beste Personal Trainers van Nederland!

Personal training Haarlem en omgeving

• Wil jij je fysiek en mentaal sterker voelen?
• Wil jij 6 weken lang een programma op maat specifiek gericht doelstellingen?
• Wil jij getraind en gecoacht worden door holistische Personal trainers 1 op 1 of in small Group?

Personal training Haarlem Train2Release biedt een totaalpakket waarmee jij op een verantwoorde manier jouw fysieke doelstellingen behaalt. Of jij nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of sport specifiek wilt trainen, bij Train2Release Personal Training in Haarlem is echt alles mogelijk.

Wil jij kennis maken met onze gym?

Met ons speciale kennismakingsprogramma ga jij 6 weken lang aan de slag met de juiste training, de juiste voeding, mindset én kennis m.b.t. het creëren van een gezonde leefstijl.

• 6 weken lang gratis Small Group Personal Training
• 6 x Personal Training 1 op 1
• Persoonlijke voedingsadvies plus schema op maat
• Wekelijks App contact om je scherp te houden en gemotiveerd
• Resultaat, Persoonlijke aandacht, Plezier, Energie en Motivatie!
• Voor en na meting, zo weet je precies waar je staat

Ben je enthousiast en wil je nu écht graag aan de slag met het creëren van een fit lijf? Vraag dan nu een proefsessie aan!
Personal trainer Haarlem

ONZE METHODE:

Functional fitness

Om fysieke doelstellingen te behalen hoef je niet een stel vaste fitnessapparaten af te lopen. Wij trainen met losse elementen zoals kettlebells, dumbells en sandbags aan de hand van gevarieerde en vernieuwende trainingsmethoden zoals Insanity Training, Bootcamp Small Group Training, Functioneel Fitness, Crossfit en H.I.T. (High Intensity Training). Door de variëteit in trainingen blijft het leuk en blijf jij gemotiveerd om door te gaan.

Bij Train2Release Personal training Haarlem zijn wij dan ook volledig gefocust op jou! Wij zien de knelpunten en adviseren jou op maat. Je merkt direct resultaat. Wij maken jou weer lichaamsbewust. Boven alles vinden wij het belangrijk dat jij je ook goed voelt bij die verandering in lifestyle en houden wij rekening met jouw wensen, behoeften en dagelijkse bezigheden.

Naast gevarieerde trainingen richten wij ons op het creëren van een gezond voedingspatroon met een vitaliteitscoach. Wij geven jou alle tips en tools om gezonder en bewuster te leren leven. Juist daarom kiezen velen voor de persoonlijke aanpak van Train2Release Personal training Haarlem

Ga jij aan de slag met een fit lichaam een een gezonde mindset?

Vraag dan vandaag alle startinformatie aan over ons kennismakingsprogramma. Samen met een persoonlijke coach werk je dan in 6 weken aan jouw persoonlijke doelen.