Home >

Waarom kiezen voor een personal trainer?

Onze Trainer Faziel Khodabaks is verkozen tot de beste Personal Trainer Van Haarlem en omgeving en valt daarmee in de top 10 beste Personal Trainers van Nederland!

Train2Release biedt een totaalpakket waarmee jij op een verantwoorde manier jouw fysieke doelstellingen behaalt. Of jij nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of sportspecifiek wilt trainen, bij personal Trainer in Haarlem Train2Release is echt alles mogelijk. Kom jij uit Heemstede, Zandvoort, Santpoort, Overveen of Bloemendaal? Ook in deze plaatsen verzorgen wij trainingen.

Personal training, maar dan anders!

Wij geloven dat lichaam en geest in balans dienen te zijn om échte resultaten te behalen. We trainen op een holistische wijze en pakken Body, Spirit & Mind aan.
Merk jij dat er altijd een excuus is om niet te gaan trainen? Wij zorgen ervoor dat jij geen training meer wilt missen! Hoe? Door gevarieerde FUN trainingen! Bij ons is iedere training anders, bevat deze altijd een verrassende en haalbare uitdaging én trainen we op eeninspirerende trainingslocatie in Haarlem, zodat je echt even alle zorgen los kunt laten, oftewel kunt Releasen!
Personal trainer Haarlem

ONZE METHODE:

Functional fitness

Om fysieke doelstellingen te behalen hoef je niet een stel vaste fitnessapparaten af te lopen. Wij trainen met losse elementen zoals kettlebells, dumbells en sandbags aan de hand van gevarieerde en vernieuwende trainingsmethoden zoals Insanity Training, Bootcamp Small Group Training, Functioneel Fitness, Crossfit en H.I.T. (High Intensity Training). Door de variëteit in trainingen blijft het leuk en blijf jij gemotiveerd om door te gaan.

Bij Train2Release zijn wij dan ook volledig gefocust op jou! Wij zien de knelpunten en adviseren jou op maat. Je merkt direct resultaat. Wij maken jou weer lichaamsbewust. Boven alles vinden wij het belangrijk dat jij je ook goed voelt bij die verandering in lifestyle en houden wij rekening met jouw wensen, behoeften en dagelijkse bezigheden.

Naast gevarieerde trainingen richten wij ons op het creëren van een gezond voedingspatroon met een vitaliteitscoach. Wij geven jou alle tips en tools om gezonder en bewuster te leren leven. Juist daarom kiezen velen voor de persoonlijke aanpak van Train2Release personal trainer in Haarlem.

Personal training, een overbodige luxe?

Absoluut niet! Je lichaam is je tempel, wees er dus zuinig op. Een gezond en fit lichaam verrijkt en stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen in het leven te bereiken. Willen we dat immers niet allemaal? Een gezond lichaam gaat veel verder dan uiterlijk vertoon. Een gezond lichaam geeft energie en geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost.

Every Body, Spirit & Mind Matters

Wij vinden het belangrijk dat het toewerken naar een gezonde levensstijl onder begeleiding van een personal trainer voor iedereen toegankelijk is. Train2Release biedt dan ook laagdrempelige pakketten aan. Wij nemen jou graag aan de hand mee en geven net dat duwtje in de gewenste richting. Denk er maar eens over na. Op welke manier zal een Train2Release Personal Trainer in Haarlem jouw leven gaan verreiken?