Recensies

Train2release hanteert een holistische aanpak. Dit betekent dat we jou begeleiden op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Uit (klant)ervaring blijkt dat dit de meest effectieve aanpak is voor het creëren van een fit en krachtig lijf.

“Super fijne locatie. Fijne sfeer. Hele kundige begeleiding waarbij verder oog is voor jouw gehele welzijn. Ik voel me fysiek maar ook mentaal gesterkt door de afspraken! Fijne afwisseling in oefeningen (ik verveel me anders snel) en leuke afwisseling van small group & PT!! Gemakkelijke communicatie & veel uitleg over waarom je dingen doet! Zonder twijfel een aanrader!”
Priscilla Ipema Stange

“Faziel is een gedreven coach en geeft je inzichten waar nodig is. Niet alleen op fysiek gebied maar ook vooral op mentaal gebied. Door zijn brede kennis en positieve kijk op het leven kan je hier ook terecht als je er goed doorheen zit. Faziel weet je zeker te inspireren en geeft je een boost om weer op te staan.”
Danielle Giebels

“Faaz en vanes kijken veel verder dan alleen afvallen of aankomen. Ze bieden een totaal plaatje. Mentaal gebied en balans. Ik ben ondernemer van een groot media bedrijf en heb veel aan deze twee toppers en ben ook niet van plan om ooit bij ze weg te gaan. Compliment voor jullie”

“Faziel, ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je bent niet alleen een Personal trainer maar ook een Life coach met veel kennis over rust en en balans. Bo en ik zijn erg enthousiast. Thanks!”
Cici Miller

“Via via ben ik hier terecht gekomen. Faziel en Vanessa zijn 2 mooie mensen met veel kennis op het gebied van rust en balans. Ik heb hier zoveel geleerd en ben daar zeer dankbaar voor”
Marissa van Beek