Weer lekker in je vel?

Reken dan eerst af met mentale én emotionele ballast. In onze holistic gym begeleiden we jou op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Van “niet lekker in je vel” naar “lekker in je vel” gaat veel verder dan het streven naar een fysieke transformatie. Waarom wil je eigenlijk graag afvallen? Het antwoord op deze vraag (en alle bovenstaande vragen) ligt opgeslagen in jouw lichaam.
Vaak verliezen we het contact met ons lichaam als we niet meer durven te voelen. Dat is iets wat vaak al ontstaat in de kindertijd. Daar wordt ons eigenlijk al geleerd dat “negatieve” emoties zoals boosheid, frustratie en verdriet niet wenselijk zijn. Zo stoppen we alles wat pijn doet zorgvuldig weg. Tot het punt dat jij eigenlijk geen idee hebt waar je nu écht behoefte aan hebt.

Als jij jezelf continu negeert is het niet zo vreemd dat je ineens een koers aan het varen bent die helemaal niet bij je past. Je loopt vast op allerlei gebieden in je leven; op liefdesgebied, op werkgebied, in sociale contacten etc. Een holistische aanpak leidt tot inzichten op allerlei levensgebieden waardoor datgene wat nu muurvast lijkt te zitten, weer in beweging komt.

Zen sessies

Oosterse massagetechnieken

Als intuïtief coach voel ik feilloos aan waar je behoefte aan hebt. We beginnen met een kort oriënterend gesprek. Omdat ik intuïtief te werk ga hoef je me niet veel te vertellen. Ik kan je als het ware lezen en werk daarin lichaamsgericht. Jouw lichaam vertelt mij een verhaal, wat ik vervolgens terugkoppel naar jou. Pijnlijke punten bespreek ik. Die reflecteren onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen. Samen werken we vervolgens aan een mindset die vóór jou werkt en niet tégen jou.

Via Oosterse massagetechnieken werk ik met marmapunten en het orgaansysteem. Dat zijn de plekken waar veel informatie ligt opgeslagen. Informatie die jij je wellicht niet eens kunt herinneren. Door middel van een buikmassage masseer ik de knopen uit je lichaam, zodat de energie in jouw lijf weer normaal kan stromen. Langzamerhand ga jij op die manier de relatie met je lichaam herstellen. Je leert de signalen van je lijf te begrijpen en wordt daarin begeleidt.

Door lichaamsgericht te werken krijg jij de inzichten die je nodig hebt om de relatie met jezelf te herstellen. Ik zal je aanmoedigen in je proces van heling en help je de pijn te facen waardoor je afscheid kunt nemen van (oude) pijn, ballast die je dagelijks met je meedraagt en zich nu uit in overtollige kilo’s en je belemmert om helder te kunnen voelen.